ihm26 poster 300x250

Γυναικοκτονία στην Ιταλία: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του πετώντας την από γέφυρα

b19ff6a0948d7675350a687badb87233 L
b19ff6a0948d7675350a687badb87233 L
Γυναικοκτονία στην Ιταλία: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του πετώντας την από γέφυρα

Ο δράστης στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σοκαρισμένη είναι η Ιταλία από μία νέα γυναικοκτονία που έλαβε χώρα στο Μπαρμπερίνο ντελ Μουτζέλο της Τοσκάνης το απόγευμα της Πέμπτης (03/09).

Ο 36χρονος Φεντερίκο Βέλα σκότωσε την πρώην σύντροφό του, την 45χρονη Λορέντσα Ισέρι, πετώντας την από οδογέφυρα του αυτοκινητόδρομου Α1. Στη συνέχεια, ο Βέλα έβαλε τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο γυναικοκτόνος απήγαγε το θύμα από το γκαράζ του σπιτιού στο οποίο ζούσε και το έκλεισε μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Η γυναίκα βρήκε σακίδιο και κινητό μέσα στο πορτ μπαγκάζ και τηλεφώνησε σε φίλο της και στους καραμπινιέρους, ζητώντας βοήθεια. Ο Βέλα, όμως, σταμάτησε, πέταξε το κινητό και την σκότωσε. Δεν είχε αποδεχθεί τον πρόσφατο χωρισμό τους και ήθελε να εκδικηθεί.

Η Λορέντσα Ισέρι δούλευε ως διευθυντικό στέλεχος σε ιδιωτική επιχείρηση και καταγόταν από το Λέτσε την νότιας Ιταλίας. Ο δράστης, στις 12 Αυγούστου είχε γράψει στο διαδίκτυο: «κάποιες επαφές είναι τόσο τέλειες που, έστω και αν επέλθει χωρισμός, η μορφή του άλλου μένει μαζί σου για πάντα. Σε εσένα, που είσαι η γυναίκα την οποία αγάπησα με όλο μου τον εαυτό και που έχασα εξαιτίας της βλακείας μου. Θα είμαι δικός σου, έστω και αν δεν γίνεται».

#ΙΤΑΛΙΑ #ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΠΡΩΗΝ_ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ #ΓΕΦΥΡΑ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss