ihm26 poster 300x250

Φονικές βροχές στην Ινδία: Δεκάδες νεκροί και πάνω από 1.000 κατεστραμμένα σπίτια (βίντεο)

f2ede91a4c3a4b59a6f071c15545fb9b L
f2ede91a4c3a4b59a6f071c15545fb9b L
Φονικές βροχές στην Ινδία: Δεκάδες νεκροί και πάνω από 1.000 κατεστραμμένα σπίτια (βίντεο)

Αυτοί οι θάνατοι καταγράφηκαν αφού «πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν το μεγαλύτερο τμήμα του Ούταρ Πραντές».

Τουλάχιστον 56 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις κατακλυσμιαίες βροχές και τις καταιγίδες στη βορειοανατολική Ινδία, στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές, το πιο πυκνοκατοικημένο στη χώρα, έγινε σήμερα γνωστό από την κυβερνητική υπηρεσία διαχείρισης καταστροφών.

Αυτοί οι θάνατοι καταγράφηκαν αφού «πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν το μεγαλύτερο τμήμα του Ούταρ Πραντές», διευκρινίζεται σε ένα δελτίο Τύπου, όπου γίνεται επίσης λόγος για υλικές ζημιές: περισσότερες από 1000 κατοικίες καταστράφηκαν.

{https://www.youtube.com/watch?v=VVva_3X3gaA}

Το Ούταρ Πραντές, με πληθυσμό άνω των 240 εκατομμυρίων κατοίκων, πλήττεται συχνά από καταιγίδες, κατά τη διάρκεια της εποχής των μουσώνων, από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.

Όμως, αυτήν τη φορά, καταγράφηκαν 66,5 χιλιοστά βροχής από την Παρασκευή έως σήμερα Κυριακή, έναντι εποχικού μέσου όρου 7,6 χιλιοστών.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται, σχετικά το μετεωρολογικό φαινόμενο, πως «ένα βαρομετρικό χαμηλό πάνω από τον Κόλπο της Βεγγάλης κινήθηκε προς το εσωτερικό της χώρας και ενίσχυσε τις βροχοπτώσεις σε ολόκληρη την περιοχή».

{https://www.youtube.com/watch?v=0QiqAhzvi7M}

#ΙΝΔΙΑ #ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ #ΝΕΚΡΟΙ #ΦΟΝΙΚΕΣ_ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

AP24031451950160 1 scaled 1

Στο Παρίσι αύριο ο Χακάν Φιντάν για συνάντηση με τον Γάλλο ομόλογό του Ζαν Νοέλ Μπαρό

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, μεταβαίνει αύριο στο

Συγκροτήθηκαν οι ομάδες πρόληψης και αντιμετώπισης της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού για τα σχολεία της Πρέβεζας

Ομάδες για την πρόληψη και αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας και