Εξάρχεια: 82χρονη έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από γείτονά της – Φώναζε ότι του έχει «κάνει μάγια»

Astynomia peripoliko
Astynomia peripoliko
Astynomia-peripoliko

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε μία 82χρονη γυναίκα από τον γείτονά της σε πολυκατοικία, επί της οδού Διγενή Ακρίτα, στα Εξάρχεια.

Η ηλικιωμένη κατέβηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια και επιστρέφοντας, εντός της πολυκατοικίας, της επιτέθηκε ο 45χρονος γείτονάς της, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τη μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματός της, φωνάζοντας πως «του έχει κάνει μάγια».

Ευτυχώς όλα τα τραύματα που είχε η ηλικιωμένη σε κεφάλι, αυχένα και άκρα χαρακτηρίζονται ελαφρά και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό για τις πρώτες βοήθειες.

Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν και προσέτρεξαν στο σημείο και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Παναγιωτίδης

www.ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

kanalakinewsgr 10

Θανατηφόρο τροχαίο στον Αρχάγγελο Πρέβεζας – Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 81χρονο

Σήμερα στον κόμβο Φραξύλα στον Αρχάγγελο Πρέβεζας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που

Αντίθετη η ΠΕΔ Ηπείρου στην εγκατάσταση πλωτού φωτοβολταϊκού στον Αμβρακικό

Ψήφισμα με το οποίο δηλώνει την αντίθεσή της στην εγκατάσταση