
«Αν υπάρχουν και άλλοι δειλοί στην αίθουσα, παρακαλώ φύγετε» είπε ο Νετανιάχου.
Η πρόσκληση και μόνο του Νετανιάχου να ανέβει στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, προκάλεσε ένταση.
Πριν προλάβει να βρεθεί στα μικρόφωνα για να εκφωνήσει την ομιλία του δεκάδες αντιπρόσωποι από κράτη – μέλη εγκατέλειψαν την αίθουσα ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ ακούστηκαν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης.
Η απάντηση του Νετανιάχου ήταν άμεση. «Αν υπάρχουν και άλλοι «ηθικά δειλοί» στην αίθουσα, παρακαλώ φύγετε».
{https://x.com/Osint613/status/2103185187337019562}
Δείτε το βίντεο
{https://x.com/BarakRavid/status/2103185552279531873}
Η άφιξη Νετανιάχου
{https://x.com/dannydanon/status/2103177806339350639}
Νωρίτερα συνάντηση με τον Νετιανάχου είχε ο Κ.Μητσοτάκης. Σύμφωνα με την ελληνική πλευρά «ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε, στο περιθώριο της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 81ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις καθώς και οι περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στο Ιράν και στον Λίβανο.
Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν ακόμη απόψεις για τη διμερή αμυντική συνεργασία, καθώς και για θέματα διασυνδεσιμότητας».





ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ live όλες τις εξελίξεις
