Έφτασαν στην Πρέβεζα οι νέοι μεταλλικοί κάδοι απορριμμάτων που θα τοποθετηθούν στις Δημοτικές Ενότητες Πρέβεζας, Λούρου και Ζαλόγγου

Στο χώρο του εργοταξίου αποθηκεύτηκαν οι 240 μεταλλικοί κάδοι απορριμμάτων που προμηθεύτηκε ο Δήμος Πρέβεζας προκειμένου να ενισχύσει το υφιστάμενο δίκτυο και να αντικαταστήσει παλιούς και φθαρμένους.
Τους κάδους παρέλαβε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Φώτης Ζέρβας, ο οποίος μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία εξήγησε ότι στη Δ.Ε Πρέβεζας θα διατεθούν οι 160 και στις Τοπικές Κοινότητες Λούρου και Ζαλόγγου 80.
Η χωρητικότητα τους ανέρχεται στα 1.100 λίτρα ο καθένας ενώ αποτελούν μέρος της προμήθειας του υλοποιεί ο Δήμος Πρέβεζας και περιλαμβάνει και μικρότερους κάδους χωρητικότητας 110 λίτρων.
Ο κ. Ζέρβας συμπληρώνει επίσης ότι θα ακολουθήσει προμήθεια και άλλων κάδων διαφόρων μεγεθών, προκειμένου να καλύψουν όλες τις ανάγκες και να συμβάλλουν στη διατήρηση της καθαρής εικόνας της πόλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Screenshot 238

Αποστολή ΕΡΤΝews: Στα έγκατα του νοσοκομείου Αλ Σάχελ της Βηρυτού – «Θησαυροφυλάκιο της Χεζμπολάχ» σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα έγκατα του νοσοκομείου Αλ Σάχελ, στα νότια προάστια της
332849732 519560556957558 7196752206061183935 n

Βασίλης Τσίρκας: Καμία ευθύνη να μην κρυφτεί

Ζούμε στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης, μία αδιανόητη τραγωδία με