ihm26 poster 300x250

Χαλκιδική: Μολδαβοί παραθεριστές η οικογένεια που ξεκληρίστηκε – Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η 7χρονη κόρη

0d9999501d59aa9c8561e2118d48f504 L
0d9999501d59aa9c8561e2118d48f504 L
Χαλκιδική: Μολδαβοί παραθεριστές η οικογένεια που ξεκληρίστηκε - Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η 7χρονη κόρη

Νεκροί η μητέρα, το βρέφος και ο πατέρας.

Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο 28ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Αγ. Νικολάου, στο ύψος της Μεταμόρφωσης στη Χαλκιδική.

Πώς συνέβη το τραγικό τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική σημειώθηκε το απόγευμα, περίπου στις 18:20, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο με πινακίδες Μολδαβίας, στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια, συγκρούστηκε με βυτιοφόρο.

Πρόκειται για έναν οδηγό 35 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να δίνουν μάχη επί 4 ώρες για να τον κρατήσουν στη ζωή χωρίς να το καταφέρουν, η σύζυγός του συνοδηγός 28 ετών και τα δύο τους παιδιά, 2 κοριτσάκια 6 μηνών και 7 ετών.

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν αρχικά τη ζωή τους η μητέρα και το βρέφος της οικογένειας, ενώ ο πατέρας είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο όπου αργότερα κατέληξε και ο ίδιος.

Στο νοσοκομείο παραμένει το ανήλικο παιδί της οικογένειας, το οποίο τραυματίστηκε στο τροχαίο και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 44χρονος οδηγός του βυτιοφόρου συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

screenshot_12_f38aa.jpg

Ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους βρέφος και μητέρα

Για τον απεγκλωβισμό των τεσσάρων επιβαινόντων από τα συντρίμμια του οχήματος χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι πυροσβέστες, με τη χρήση ειδικού διασωστικού εξοπλισμού, ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους τη γυναίκα και το βρέφος, ενώ απεγκλώβισαν τους δύο τραυματίες.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Λόγω του δυστυχήματος η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου – Αγίου Νικολάου είχε διακοπεί προσωρινά στο σημείο της σύγκρουσης και η κίνηση των οχημάτων διεξαγόταν μέσω παρακαμπτηρίων.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία διερευνώνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πολυγύρου.

{https://exchange.glomex.com/video/v-djzog3361w81?integrationId=40599y14juihe6ly}

#ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #ΝΕΚΡΟΙ #ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

Ελεύθερος ο 59χρονος που έκαψε τη σορό του πατέρα του

Ο 59χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού,
AP23177760379176

Νεκρό βρέφος στο Οχάιο: Η μητέρα το άφησε μόνο στο σπίτι για 10 μέρες για να πάει διακοπές

Οι εισαγγελείς στο Οχάιο απήγγειλαν κατηγορίες για φόνο εναντίον μιας