ihm26 poster 300x250

Αυξημένη η κίνηση τώρα στην Αττική οδό – Ουρές χιλιομέτρων από καραμπόλα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο

11c002f1e04296fb921199fa3f905a6e L
11c002f1e04296fb921199fa3f905a6e L
Αυξημένη η κίνηση τώρα στην Αττική οδό - Ουρές χιλιομέτρων από καραμπόλα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο

Οι οδηγοί κινούνταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις για τη διαχείριση του συμβάντος.

Αυξημένη είναι η κίνηση τώρα στην Αττική Οδό, μετά από καραμπόλα τριών οχημάτων στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο. Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του κόμβου Πεντέλης, προκαλώντας ουρές χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αττικής Οδού, οι καθυστερήσεις ξεπέρασαν τα 30 λεπτά, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Πεντέλης.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ οι Αρχές εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η σύγκρουση. Οι οδηγοί που κινούνται προς το Αεροδρόμιο καλούνται να οπλιστούν με υπομονή και να αναζητήσουν εναλλακτικές διαδρομές όπου αυτό είναι εφικτό.

map_d47d4.jpg

#ΚΙΝΗΣΗ_ΤΩΡΑ #ΑΤΤΙΚΗ_ΟΔΟΣ #ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ #ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

Χρηματοδότηση 32.280€ από το Υπουργείο Εσωτερικών για τα σχολεία του Δήμου Πάργας

Πάνω από 784.000 ευρώ διανεμήθηκαν σε δήμους των Νομών Ιωαννίνων

Καχριμάνης: Διπλό «άδειασμα» από την κυβέρνηση – Η «παγωμένη» χειραψία του πρωθυπουργού

Η επίσκεψη-αστραπή του πρωθυπουργού στο Καλπάκι Ιωαννίνων για την υπογραφή