ihm26 poster 300x250

Τελέστηκε η πολιτική κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου – Στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας η σορός του

5787747 scaled
5787747 scaled

 

Το τελευταίο «αντίο» στον Nίκο Ξανθόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου τελέστηκε η πολιτική κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Συντετριμμένη ήταν η σύζυγός του, Εριφύλη, που συνοδευόταν από τα παιδιά και τα εγγόνια της, ενώ το συγκινητικό «παρών» έδωσαν θαυμαστές του, καθώς και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο, όπως ο Ρήγας Αξελός, η Μαίρη Βιδάλη, η Ελένη Ροδά, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Γιάννης Μπουρνέλης, η υπεύθυνη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου και ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μετά το τέλος της πολιτικής κηδείας, η σορός του ηθοποιού οδηγήθηκε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, ενώ σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, οι ενδιαφερόμενοι, αντί στεφάνων, μπορούσαν να καταθέσουν χρήματα στο Ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)».

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

 

 

 

ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

fotia purkagia purosbestiki 768x512 1

Αχαΐα: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Τέμενη Αιγίου – Ήχησε το 112 για επικίνδυνους καπνούς

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες σε βιομηχανική εγκατάσταση
8f2f29f27b638a648fc25684dec63279 L

Αμαλιάδα: Τραυματίστηκαν δύο ανήλικοι από εκρήξεις κροτίδων

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Δύο ανήλικοι τραυματίστηκαν από