ihm26 poster 300x250

Μεσανατολικό: Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε έναν 14χρονο Παλαιστίνιο στη Δυτική Όχθη

israel 1
israel 1

Ισραηλινά στρατεύματα σκότωσαν σήμερα έναν 14χρονο Παλαιστίνιο στη διάρκεια επιδρομής στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, όταν ξέσπασαν συγκρούσεις με τους κατοίκους της περιοχής, δήλωσαν γιατροί και αυτόπτες μάρτυρες.

Παλαιστίνιοι γιατροί επεσήμαναν ότι το αγόρι σκοτώθηκε στον καταυλισμό προσφύγων Ντεϊσέχ, κοντά στη Βηθλεέμ, όταν ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων της περιοχής – οι οποίοι πετούσαν πέτρες εναντίον των ισραηλινών δυνάμεων- και του στρατού. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν το 14χρονο αγόρι συμμετείχε στις ταραχές.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις του άνοιξαν πυρ, αφού Παλαιστίνιοι άρχισαν να πετούν πέτρες, βόμβες μολότοφ και αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Από την αρχή του έτους 13 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί σε βίαια επεισόδια με τον ισραηλινό στρατό ή Ισραηλινούς πολίτες στη Δυτική Όχθη, παλαιστινιακό έδαφος που κατέχει το Ισραήλ από τον 1967.

 

 

 

ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

e414dcb1 cb90 4dcb 91ad ecdb317736a0

«Έσβησε» ξαφνικά 53χρονος απόστρατος αεροπόρος – Κατέρρευσε μπροστά στη μητέρα και σε φίλο του

Ακόμη ένας αιφνίδιος θάνατος σημειώθηκε στη χώρα μας, καθώς την
796e3e625baef55a0d69291218743064 L

Φωτιά σε κατάστημα στο Ίλιον

Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες προσπαθούν να