Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 11ος «Άγγελος Φέτσης» 2026, μια από τις πιο σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάργας, η οποία για ακόμη μία χρονιά υποδέχθηκε και φιλοξένησε αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αναδεικνύοντας τον αθλητισμό και την τοπική κοινωνία. Σε αυτή την προσπάθεια, η EPIRUS SECURITY SERVICES είχε τη χαρά να συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, αναλαμβάνοντας τη βραδινή φύλαξη του χώρου καθώς και την πρωινή ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Από την πλευρά της εταιρείας εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες προς τον Ναυτικό Όμιλο Πάργας για την εμπιστοσύνη και ιδιαιτέρως για την επιλογή μιας τοπικής επιχείρησης του Δήμου Πάργας. Τέτοιες συνεργασίες αποδεικνύουν έμπρακτα πως η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας ενισχύει συνολικά τον τόπο και τις δυνατότητές του.
Παράλληλα, δόθηκαν θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση, στους ανθρώπους και στους εθελοντές του Ναυτικού Ομίλου για την άψογη οργάνωση και τη ζεστή φιλοξενία που προσέφεραν σε όλους τους αθλητές και τους επισκέπτες.

