ihm26 poster 300x250

Δαμασκός: Κλειστό το αεροδρόμιο μετά από ισραηλινούς βομβαρδισμούς – Δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν

AP22324507584122
AP22324507584122

 

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA της Συρίας μετέδωσε ότι δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού και στα περίχωρά του.

Στρατιωτική πηγή δήλωσε σε δήλωση στο SANA: “Σχεδόν στις 2:00 π.μ. σήμερα, τα ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν αεροπορική επίθεση με μπαράζ πυραύλων από την κατεύθυνση της βορειοανατολικής Θάλασσας της Γαλιλαίας, με στόχο το Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού και τα περίχωρά της“.

Η πηγή πρόσθεσε: “Η επίθεση οδήγησε στο θάνατο δύο στρατιωτών, στον τραυματισμό άλλων δύο και σε ορισμένες υλικές απώλειες και στο κλείσιμο του διεθνούς αεροδρομίου της Δαμασκού“.

 

 

Ανταπόκριση: Ουαλίντ Ελίας – ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας: Ξεκινάει ο πρώτος ψεκασμός των ελαιοδένδρων στα πλαίσια του προγράμματος Δακοκτονίας 2024

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πρέβεζας ενημερώνει ότι
ap18144457600723 scaled 1

Νιγηρία: «Πάνω από 100» νεκροί σε επίθεση στο κεντρικό τμήμα της χώρας

Επίθεση ενόπλων που εξαπολύθηκε τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο