ihm26 poster 300x250

Φιλιάτες Θεσπρωτίας: Ανήλικος έκλεψε 2.500 ευρώ και τραυμάτισε τον καταστηματάρχη

images 3

Ένα σοβαρό συμβάν βίαιης ληστείας εκτυλίχθηκε στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν ανήλικο, όπως μετέδωσε το kanalakinews.gr. Ο ανήλικος μπήκε σε τοπικό κατάστημα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ που βρισκόταν κοντά στο ταμείο. Όταν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιλήφθηκε την πράξη και προσπάθησε να τον εμποδίσει, ο νεαρός του επιτέθηκε, προκαλώντας του σωματικές βλάβες και τραυματισμό στο πρόσωπο.

Η κινητοποίηση των τοπικών αστυνομικών αρχών υπήρξε αμεσότατη. Στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, καταφέρνοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν τον ανήλικο και να τον προσαγάγουν στο τμήμα.

Τα αστυνομικά όργανα εντόπισαν το σύνολο των χρημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν και στη συνέχεια αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Σε βάρος του ανηλίκου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οι αρμόδιες αρχές διερευνούν με ακρίβεια τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η ληστεία.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss