ihm26 poster 300x250

Παρέμβαση Τραμπ: «Τρομερό λάθος» αν η FIFA αντικαταστήσει τον «φανταστικό» Ινφαντίνο

b20a15e3cee97cb32bdd3d7cdc635c65 L
b20a15e3cee97cb32bdd3d7cdc635c65 L
Παρέμβαση Τραμπ: «Τρομερό λάθος» αν η FIFA αντικαταστήσει τον «φανταστικό» Ινφαντίνο

Ο Ινφαντίνο δέχεται πιέσεις μετά το ναυάγιο του σχεδίου για την πώληση μεριδίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε ιδιώτες επενδυτές.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προειδοποίησε ότι η FIFA θα έκανε «τρομερό λάθος» εάν απομάκρυνε τον Τζιάνι Ινφαντίνο από την ηγεσία της.

Ο Ινφαντίνο βρίσκεται υπό πίεση μετά το ναυάγιο του σχεδίου του για την πώληση μεριδίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε ιδιώτες επενδυτές.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social ο Τραμπ δήλωσε ότι η απομάκρυνση του προέδρου της FIFA θα ήταν μια κίνηση με σημαντικό κόστος.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε: «Η FIFA θα έκανε τρομερό λάθος εάν, για οποιονδήποτε λόγο, σκεφτόταν έστω και το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον πρόεδρο Τζιάνι Ινφαντίνο. Είναι φανταστικός, έχοντας μόλις ηγηθεί του πιο επιτυχημένου Παγκοσμίου Κυπέλλου όλων των εποχών (…)», ανέφερε.

«Αν φύγει, δεν θα είναι ποτέ ξανά τόσο επιτυχημένο ή κερδοφόρο!», πρόσθεσε.

trump fifa e3518b5067a0ffe7

#ΝΤΟΝΑΛΝΤ_ΤΡΑΜΠ #ΤΖΙΑΝΙ_ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ #FIFA

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

e0c4090a267b44032370b1e394886515 L

Φον ντερ Λάιεν για τραγωδία στην Ψάθα: Η Ευρώπη πενθεί μαζί με την Ελλάδα και τη Δανία

Τι επεσήμανε σε μήνυμά της στο X. Η πρόεδρος της

Στην Τελική Ευθεία: Πανελλαδικές Εξετάσεις στην Ήπειρο με 3.193 υποψήφιους

Στην τελική ευθεία για τις πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν για