ihm26 poster 300x250

Ιωάννινα: Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας από σπασμένο φρεάτιο

b53a90518ae0f07f1c1272d27a46641b L
b53a90518ae0f07f1c1272d27a46641b L
eurokinissi

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μια απλή βόλτα στην πόλη, στην κεντρική οδό της Χαριλάου Τρικούπη, στα Ιωάννινα, μπορεί να καταλήξει σε εξαιρετικά δυσάρεστη περιπέτεια.

Αυτό συνέβη με μία γυναίκα, η οποία από την βόλτα κατέληξε στο νοσοκομείο και έχει μπροστά της έναν μεγάλο γολγοθά.

Ένα σπασμένο καπάκι φρεατίου –το οποίο μάλιστα φέρει ξεκάθαρα τα διακριτικά «ΔΙ» (Δήμος Ιωαννιτών)– βρίσκεται εδώ και καιρό σε κεντρικό πεζοδρόμιο, ακριβώς δίπλα μάλιστα από τη λωρίδα όδευσης τυφλών.

Μια ανοιχτή παγίδα κινδύνου

Δυστυχώς, η παγίδα αυτή «λειτούργησε». Η γυναίκα σκόνταψε και έπεσε με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατο τραυματισμό. Ένας σπασμένος σπόνδυλος, τρεις ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο και ένας ολόκληρος μήνας απόλυτης ακινησίας στο κρεβάτι, χωρίς να μπορεί να σηκωθεί καθόλου.

Η ταλαιπωρία της γυναίκας δεν έχει τέλος, καθώς στις 3 Αυγούστου αναμένεται να μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για επανεξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και η πορεία της αποκατάστασής της.

Πηγή: epiruspost.gr

#ΙΩΑΝΝΙΝΑ #ΦΡΕΑΤΙΟ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

5400265 scaled e1750830985642

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο επιχείρησης στον Κολωνό

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο
CF83CEB5CEB6CEBFCF85CF81CEBDCEB5 CEB3CEB1CEBBCEBBCEBFCF82 CEBFCF85CEBACF81CEB1CEBDCEB9CEB1

Στο Κίεβο ο νέος ΥΠΕΞ της Γαλλίας – Θα έχει συνάντηση με τον Β. Ζελένσκι

Ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Στεφάν Σεζουρνέ έφθασε σήμερα