ihm26 poster 300x250

Τροχαίο-σοκ στην Τσουκνίδα: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο δίπλα στο νεκροταφείο της Τσουκνίδας

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο που ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή της Πρέβεζας. Ένα επιβατικό αυτοκίνητο, κινούμενο στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Πάργας, ξέφυγε από τον έλεγχο του οδηγού στη στροφή κοντά στο κοιμητήριο του χωριού Τσουκνίδα, με αποτέλεσμα να ντελαπάρει και να καταλήξει αναποδογυρισμένο εκτός της ασφάλτου.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα υπέστη εκτεταμένες υλικές ζημιές, προκαλώντας σοκ. Όπως αναφέρει το Kanalakinews.gr, παρά την τρομακτική εικόνα του αναποδογυρισμένου αυτοκινήτου, οι επιβαίνοντες στάθηκαν εξαιρετικά τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, καθώς κατάφεραν να βγουν από την καμπίνα χωρίς να φέρουν σοβαρά τραύματα.
Το συγκεκριμένο σημείο στην Τσουκνίδα είναι γνωστό για την επικινδυνότητά του και απαιτεί αυξημένη προσοχή. Το ατύχημα αυτό φέρνει ξανά στην επιφάνεια τους κινδύνους που κρύβει στους δρόμους της περιφέρειας, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου το οδικό δίκτυο δέχεται μεγάλο φορτίο.
Η τροχαία διεξάγει έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στην εκτροπή, ενώ το συμβάν αποτελεί άλλη μια σαφή προειδοποίηση για την ανάγκη χαμηλών ταχυτήτων στους δρόμους της Ηπείρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

d4102ff7896adde04b7e351dfe56cc87 L

Τουρισμός για Όλους 2026: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους στο
9e185c0c8a73d2bb54b8aaa4b5d42c4e L

Ισραήλ: Ο ακροδεξιός Μπεν-Γκβιρ δείχνει τον χώρο που θα γίνονται απαγχονισμοί Παλαιστινίων (Βίντεο)

Το Ισραήλ ενέκρινε τον Μάρτιο του 2026 νόμο που επιβάλλει