Κλειστή η Γέφυρα Μεσοπόταμου λόγω Πλημμύρας
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η περιοχή του Μεσοπόταμου, καθώς η γέφυρα που συνδέει τον οικισμό με το Καναλάκι και την Τσουκνίδα έκλεισε προσωρινά λόγω της έντονης πλημμύρας που προκλήθηκε από τις συνεχείς και ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών.
Η στάθμη του νερού ανέβηκε απότομα, με αποτέλεσμα οι αρμόδιες αρχές να διακόψουν άμεσα την κυκλοφορία, προκειμένου να αποτραπούν ατυχήματα και να προστατευθούν οι οδηγοί που κινούνται καθημερινά στο σημείο.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας, η γέφυρα κρίθηκε μη ασφαλής, καθώς τα νερά έχουν καλύψει μεγάλο μέρος του οδοστρώματος, δυσκολεύοντας την όραση και καθιστώντας αδύνατη τη διέλευση οχημάτων. Οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τις παρακαμπτήριες οδούς και να αποφεύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση μέχρι να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο, παρακολουθώντας διαρκώς τη στάθμη του ποταμού, ενώ συνεργεία των Δήμων παραμένουν σε ετοιμότητα για πιθανές παρεμβάσεις.
Οι αρχές συνιστούν αυξημένη προσοχή σε όλους τους πολίτες, αποφυγή διέλευσης από σημεία με συσσώρευση υδάτων και άμεση επικοινωνία με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση προβλήματος.
Η γέφυρα θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεωτέρας, με νέα ενημέρωση να αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών.
