ihm26 poster 300x250

Βίντεο – ντοκουμέντο λίγα μόλις λεπτά μετά από τους πυροβολισμούς στο Μικρολίμανο

b206a5c2943aeca9abcf11ede801048b L
b206a5c2943aeca9abcf11ede801048b L
Βίντεο - ντοκουμέντο λίγα μόλις λεπτά μετά από τους πυροβολισμούς στο Μικρολίμανο

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, έξω από κατάστημα εστίασης στην περιοχή του Μικρολίμανου, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου.

Βίντεο – ντοκουμέντο από τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν τους πυροβολισμούς στο Μικρολίμανο βλέπει το φως της δημοσιότητας, καταγράφοντας τη στιγμή που περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ φτάνουν στο σημείο για να παραλάβουν τον τραυματισμένο δραπέτη, γνωστό με το προσωνύμιο «Τίτι».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εντόπισαν τον 42χρονο, ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος και καταζητούμενος για σοβαρές υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου.

Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο εκείνος φέρεται να αντέδρασε προτάσσοντας όπλο. Υπό τον φόβο ότι θα ανοίξει πυρ, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν για να τον ακινητοποιήσουν, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Στο βίντεο καταγράφεται η μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να αποκλείουν την περιοχή και ασθενοφόρο να μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Οι αρχές εντόπισαν δίπλα του τσάντα που περιείχε βαρύ οπλισμό, μεταξύ άλλων πυροβόλα όπλα και έξι χειροβομβίδες, γεγονός που προκάλεσε την άμεση επέμβαση του ΤΕΕΜ για την εξουδετέρωση των εκρηκτικών.

{https://exchange.glomex.com/video/v-diq2psim2u61?integrationId=40599y14juihe6ly}

#ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ #ΒΙΝΤΕΟ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

entatiki koronaios 780x450 1

Τραγωδία στα Τέμπη: Δυσάρεστα νέα για τον 22χρονο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, «επιπλοκές μη ανατάξιμες»

Ανάμικτα είναι τα νέα που έρχονται από το πεδίο της
04d411b0db6cb8cf55ede4858a26896a L

Sinsay: Ανακαλούνται προϊόντα από την ελληνική αγορά

Τα καταστήματα SINSAY ανακαλούν δοχεία τροφίμων που διατέθηκαν στην ελληνική