ihm26 poster 300x250

Χανιά: Τραγικό φινάλε μετά από 6 μήνες – Η πυκνή βλάστηση «έκρυβε» τη σορό του 33χρονου γιατρού

f3b36e25ffa7d25902e9721b406f9455 L
f3b36e25ffa7d25902e9721b406f9455 L
Χανιά: Τραγικό φινάλε μετά από 6 μήνες - Η πυκνή βλάστηση «έκρυβε» τη σορό του 33χρονου γιατρού

Tη σορό εντόπισε περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία.

Η τελευταία πράξη του δράματος της εξαφάνισης του 33χρονου γιατρού Αλέξη Τσικόπουλου στα Χανιά, αναμένεται να γραφτεί σήμερα.

Η σορός του γιατρού, που είχε εξαφανιστεί από τα Χανιά τον περασμένο Δεκέμβριο, βρέθηκε στον Αποκόρωνα το απόγευμα της Πέμπτης, αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που φορούσε και σήμερα αναμένονται οι γονείς του για την τελική ταυτοποίηση.

Η σορός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου θα γίνει και η νεκροψία – νεκροτομή για να διακριβωθούν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Από τα πρώτα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά της σορού, οι Αρχές εκτιμούν ότι υπάρχει αντιστοιχία με τον εξαφανισθέντα νεαρό γιατρό, χωρίς ωστόσο να έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι επίσημες διαδικασίες ταυτοποίησης. Γι’ αυτό τον λόγο έχουν κληθεί και οι γονείς του για την επίσημη αναγνώριση. Μάλιστα αν δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί η σορός λόγω της προχωρημένης σήψης, δεν αποκλείεται η περίπτωση να ληφθεί και δείγμα dna.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων Κανέλλου Νικολάου, τη σορό εντόπισε περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις του τοπικού τμήματος, καθώς και στελέχη της ερευνητικής ομάδας μαζί με ιατροδικαστή.

«Από έρευνα που κάναμε με τον ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ότι η σορός ανήκει στον εξαφανισθέντα νεαρό γιατρό. Είδαμε ότι αντιστοιχούν χαρακτηριστικά του ρουχισμού του με αυτά της σορού» ανέφερε στο zarpanews.gr ο κ. Νικολάου.

Η σορός, σύμφωνα με το cretalive.gr, βρέθηκε σε εξωτερικό χώρο με πυκνή θαμνώδη βλάστηση και ξερά κλαδιά, κοντά στην περιοχή όπου βρίσκεται εκκλησάκι.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή η μορφολογία του εδάφους και η πυκνή βλάστηση δυσχέραιναν σημαντικά τον εντοπισμό.

#ΧΑΝΙΑ #ΝΕΚΡΟΣ #ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ #ΓΙΑΤΡΟΣ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

61c46fdef932e90266debda76e7eac09 L

Χανταϊός: C-27 και ειδική κάψουλα για τον Έλληνα ασθενή – Όλο το σχέδιο επαναπατρισμού

Σε ισχύ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο και πολυεπίπεδη αεροδιακομιδή. Σε εξέλιξη

ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 97 θέσεις ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Άρχισε από σήμερα (13/1) η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για