ihm26 poster 300x250

Κρούσμα βακτηριακής μηνιγγίτιδας σε σχολείο στο Ηράκλειο

84e1b7396e5a5bd428ad771a36da28aa L
84e1b7396e5a5bd428ad771a36da28aa L
Κρούσμα βακτηριακής μηνιγγίτιδας σε σχολείο στο Ηράκλειο

Κλειστό αύριο το σχολείο. Η ανακοίνωση με την απόφαση.

Στην ανακοίνωση ότι αύριο, Δευτέρα 11 Μαϊου 2026, θα παραμείνει κλειστό το Επαγγελματικό Λύκειο Μοιρών, λόγω εντοπισμού κρούσματος βακτηριακής μηνιγγίτιδας, προχώρησε ο Δήμος Φαιστού, μετά από σχετική απόφαση του δημάρχου Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Ο Δήμος Φαιστός ενημερώνει ότι, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου, το Επαγγελματικό Λύκειο Μοιρών θα παραμείνει κλειστό αύριο, Δευτέρα 11 Μαΐου, λόγω εντοπισμού κρούσματος βακτηριακής μηνιγγίτιδας.

Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, καθώς και προκειμένου να πραγματοποιηθεί η απαιτούμενη απολύμανση στους χώρους του σχολείου και να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Δήμος βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την ασφαλή επαναλειτουργία της σχολικής μονάδας. Για οποιαδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση με νέα ανακοίνωση».

#ΗΡΑΚΛΕΙΟ #ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑ #ΣΧΟΛΕΙΟ #ΚΡΗΤΗ #ΕΠΑΛ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

Britains King Charles III inspects the 200th Royal Military Academy

Στέψη Καρόλου: Αποζημιώσεις, για την αποικιοκρατική πολιτική της Βρετανίας, ζητούν 12 ιθαγενείς ηγέτες της Κοινοπολιτείας

Οι ιθαγενείς ηγέτες  12 χωρών της Κοινοπολιτείας κάλεσαν τον βασιλιά
ap25197055295374

ΗΠΑ: Συμφωνίες με Καμπότζη και Ταϊλάνδη λίγο πριν την προθεσμία Τραμπ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέληξαν σε εμπορικές συμφωνίες με την Καμπότζη