ihm26 poster 300x250

Με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές στα ορεινά θα κυλήσει η Τρίτη για την Ήπειρο

kairos 6
kairos 6
Με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές στα ορεινά μας θα κυλήσει η Τρίτη για την Ήπειρο, σύμφωνα με τα τελευταία μετεωρολογικά δεδομένα. Όπως αναφέρει το kanalakinews.gr, ο καιρός στην περιοχή μας θα παρουσιάσει μια μικρή αστάθεια, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και αναμένονται πρόσκαιροι όμβροι στις ορεινές ζώνες. Στις υπόλοιπες περιοχές και στα παράλια, ο ήλιος θα εναλλάσσεται με σύννεφα, προσφέροντας μια γενικά καλή ημέρα για τις δραστηριότητές μας, παρά την αυξημένη συννεφιά που θα παρατηρηθεί παροδικά.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς που θα κινηθούν νωρίς το πρωί, καθώς η ορατότητα στην Ήπειρο και ειδικά στα δυτικά τμήματα θα είναι περιορισμένη. Σύμφωνα με το kanalakinews.gr, οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα. Στις πεδινές περιοχές και κοντά στη θάλασσα ο υδράργυρος θα φτάσει τους 23 βαθμούς, ενώ στο εσωτερικό και στα χωριά μας θα ξεκινά από τους 12 βαθμούς, διατηρώντας μια σχετική ψύχρα το πρωί και το βράδυ.
Ενώ στη Βόρεια Ελλάδα τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα με καταιγίδες, στην Ήπειρο η κατάσταση θα είναι πιο ήπια. Όπως σημειώνει το kanalakinews.gr, η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά, επιτρέποντας μια ευχάριστη ημέρα, αρκεί να έχουμε κατά νου τις παροδικές βροχές αν βρισκόμαστε σε ορεινά υψόμετρα. Από αργά τη νύχτα, οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους, προαναγγέλλοντας τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν στο μετεωρολογικό σκηνικό τις επόμενες ημέρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Μουσική εκδήλωση “Διαδραστικές Μουσικές Αποχρώσεις» στην Αμμουδιά 

Ο Δήμος Πάργας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων

Ο Στέφανος Καραπιπέρης επέστρεψε στον ΠΑΣ Αχέρων για τη νέα αγωνιστική σεζόν

Η τοπική κοινωνία και οι φίλαθλοι της περιοχής υποδέχονται με