ihm26 poster 300x250

«Ξέφυγε» ο Φιντάν: Στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ κατά μουσουλμανικών χωρών

85e54bf49c81110ad95c0542b0da6509 L
85e54bf49c81110ad95c0542b0da6509 L
«Ξέφυγε» ο Φιντάν: Στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ κατά μουσουλμανικών χωρών

Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, μέσω… Ισραήλ, έκανε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν.

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν δήλωσε την Κυριακή ότι οι μουσουλμανικές χώρες της περιοχής ανησυχούν για μια αυξανόμενη στρατιωτική συμμαχία μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου.

Ο Φιντάν ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει ενταχθεί σε αυτή την ομάδα, παρότι είναι μέλος του ΝΑΤΟ.

«Κανείς δεν μας έχει δώσει διαβεβαιώσεις ότι αυτή η πρωτοβουλία δεν στρεφόταν εναντίον μας, πριν ή μετά την ίδρυσή της», δήλωσε ο Φιντάν κατά τη διάρκεια του Antalya Diplomacy Forum στη νότια Τουρκία.

Αναφέρθηκε επίσης σε σχόλια που έκανε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu, ενώ στεκόταν δίπλα στον Έλληνα πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Κύπρου σε μια τριμερή σύνοδο στο Ισραήλ πέρυσι.

Σε συνέντευξη Τύπου τον Δεκέμβριο, ο Νετανιάχου δήλωσε:
«Σε όσους φαντασιώνονται ότι μπορούν να επαναφέρουν τις αυτοκρατορίες τους και την κυριαρχία τους πάνω στα εδάφη μας, λέω: Ξεχάστε το. Δεν πρόκειται να συμβεί. Μην το σκέφτεστε καν», σε μια προφανή αναφορά προς την Τουρκία.

#ΧΑΚΑΝ_ΦΙΝΤΑΝ #ΕΛΛΑΔΑ #ΚΥΠΡΟΣ #ΙΣΡΑΗΛ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

ap23048479737592 960x600 1 768x480 1

Λευκορωσία: Ο Λουκασένκο υπέγραψε νόμο για θανατική ποινή σε αξιωματούχους καταδικασμένους για προδοσία

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο προχώρησε σήμερα (09.03.2023)
monada kompostopoiisis

Την κατασκευή μονάδων κομποστοποίησης προδιαλεγμένων και πράσινων αποβλήτων Π.Ε Θεσπρωτίας και Πρέβεζας ενέταξε το Υπουργείο Ανάπτυξης

Την ένταξη της πράξης “Μονάδες κομποστοποίησης προδιαλεγμένων και πράσινων αποβλήτων