Κόνιτσα: Οι πυροσβέστες έστησαν επιχείρηση διάσωσης για 30χρονη τραυματία στο μονοπάτι της Μονής Στομίου

573b4ac9c72649627ba403b12c772c1d L
573b4ac9c72649627ba403b12c772c1d L
Κόνιτσα: Οι πυροσβέστες έστησαν επιχείρηση διάσωσης για 30χρονη τραυματία στο μονοπάτι της Μονής Στομίου

Η 30χρονη μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας 30χρονης γυναίκας, η οποία τραυματίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης ενώ διέσχιζε το μονοπάτι που οδηγεί στην Ιερά Μονή Στομίου στην Κόνιτσα. Η γυναίκα υπέστη τραυματισμό στο κάτω άκρο, γεγονός που καθιστούσε αδύνατη την επιστροφή της με ίδια μέσα από το σημείο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κόνιτσας, η οποία κινητοποίησε τέσσερις υπαλλήλους για τη μεταφορά της σύμφωνα με το epiruspost.gr.

Οι εφτά πυροσβέστες προσέγγισαν την τραυματισμένη γυναίκα και με τη χρήση φορείου τη μετέφεραν με ασφάλεια μέχρι το σημείο όπου είχε καταφέρει να προσεγγίσει πυροσβεστικό όχημα τύπου 4×4. Στη συνέχεια, η 30χρονη μεταφέρθηκε με το όχημα μέχρι τον κεντρικό δρόμο, προκειμένου να διακομισθεί για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

H ανάρτηση της Πυροσβεστικής

Σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκε τραυματισμένη γυναίκα, όπου και παρελήφθη από #ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πλησίον της Ιεράς Μονής Στομίου #Κόνιτσας. Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

{https://x.com/pyrosvestiki/status/2044035239530409999}

#ΚΟΝΙΤΣΑ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ #ΔΙΑΣΩΣΗ #ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

Εργασίες ανάσχεσης της φθοράς στον Προμαχώνα Πρέβεζας από το Υπουργείο Πολιτισμού και την ΕΦΑ

Στην έγκριση επειγουσών και στερεωτικών αναστηλωτικών εργασιών σε μνημεία της
b63a199db62f86f370570a964ff4db88 L

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργούν αστυνομικοί του Β Α.Τ. Πατρών.