Δήμος Αθηναίων: Επιστρέφονται από σήμερα οι άδειες οδήγησης – Ποιοι δεν θα τις πάρουν

0ae560d4b4a39b456baa251c7d63d381 L 1
0ae560d4b4a39b456baa251c7d63d381 L 1
eurokinissi

Για διευκόλυνση των μετακινήσεων το Πάσχα.

Από σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου, ο Δήμος Αθηναίων προχωρά στην επιστροφή των αδειών οδήγησης σε κατόχους αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, με στόχο τη διευκόλυνση των μετακινήσεων ενόψει του Πάσχα. Οι άδειες αυτές είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία.

Η παραλαβή θα γίνεται από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας (Λιοσίων 22, ισόγειο), καθημερινά από τις 09:00 έως τις 14:30, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών, όπως άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο και αστυνομική ταυτότητα. Σε περίπτωση παραλαβής από τρίτο άτομο, απαιτείται σχετική εξουσιοδότηση.

Διευκρινίζεται ότι δεν θα επιστραφούν άδειες που έχουν αφαιρεθεί λόγω σοβαρών παραβάσεων αντικοινωνικής στάθμευσης, όπως στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ ή σε θέσεις με σήμανση Ρ-71 και Ρ-72, καθώς και σε περιπτώσεις που εκκρεμούν ή έχουν εκδοθεί αποφάσεις από δικαστικές αρχές.

#ΔΗΜΟΣ_ΑΘΗΝΑΙΩΝ #ΑΔΕΙΑ_ΟΔΗΓΗΣΗΣ #ΠΑΣΧΑ_2026

Μετάβαση στην Πηγή

Don't Miss

Spain people at balcony

Ισπανία: Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 1.134 ευρώ

Η κυβέρνηση ενέκρινε, σήμερα, στο Υπουργικό Συμβούλιο την αύξηση του

Αντιδράσεις για την πρόταση Καχριμάνη να πληρώσει παραγραμμένα ποσά ύστερα από 13 χρόνια

Ενώ βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης και των Ανεξάρτητων Αρχών,