ihm26 poster 300x250

Ρωσία: Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση των σιδηροδρόμων έπειτα από επίθεση drones της Ουκρανίας στην περιφέρεια Βολγκαγκράντ

screenshot 1 6 768x472 1 1 1 1 1
screenshot 1 6 768x472 1 1 1 1 1
screenshot-1-6-768x472-1-1-1-1

Συντρίμμια ουκρανικών μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων που καταρρίφθηκαν προκάλεσαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του δικτύου των σιδηροδρόμων σε τμήμα της περιφέρειας Βολγκαγκράντ της νότιας Ρωσίας, ανακοίνωσαν οι αρχές σήμερα.

Δεν έχουν αναφερθεί θύματα μέχρι στιγμής εξαιτίας της ουκρανικής επιδρομής, ανέφερε η περιφερειακή αυτοδιοίκηση μέσω Telegram, επικαλούμενη τον περιφερειάρχη, τον Αντρέι Μπατσάροφ.

Η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας Rosaviatsia ανέφερε από την πλευρά της μέσω Telegram ότι ανέστειλε τις πτήσεις μετά τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο της ομώνυμης πρωτεύουσας της περιφέρειας.

Η έκταση των ζημιών και το εύρος της επιδρομής δεν είναι ακόμη σαφή. Συναγερμοί για επιδρομές ουκρανικών drones κηρύχτηκαν επίσης σε άλλες περιφέρειες της δυτικής και της νότιας Ρωσίας, σύμφωνα με ανακοινώσεις τοπικών αξιωματούχων μέσω Telegram.

Στην περιφέρεια Κουρσκ επιδρομή σε χωριό σε μικρή απόσταση από τα σύνορα με την Ουκρανία στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Αλεξάντερ Χινστάιν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

www.ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

79f9e98f0f5afa68e1dc0f6e425767a4 L

Μάνη: Εντυπωσιακά πλάνα από τη νοτιότερη «αμμουδιά» της ηπειρωτικής Ελλάδας (Drone βίντεο)

Το Μαρμάρι αποτελείται από δύο διαδοχικές αμμώδεις παραλίες με κρυστάλλινα
Abdulhamid Han 696x387 1

Τουρκία: Από ώρα σε ώρα ο απόπλους του «Αμπντουλχαμίντ Χαν»

“Φιέστα” ετοιμάζει ο Ταγίπ Ερντογάν, καθώς σήμερα είναι προγραμματισμένη