Αλέξανδρος Κολυβάς: Αυτός είναι ο παίκτης reality που συνελήφθη με 235 γραμμάρια κοκαΐνης

teaserkolivas

Ένας 36χρονος παίκτης reality show (Power of Love) συνελήφθη από την Ασφάλεια μετά από συντονισμένες ενέργειες και μπλόκο που του έστησαν στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, καθώς στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν 235 γραμμάρια κοκαίνης.

Ο Αλέξανδρος Κολυβάς έπεσε στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Τρίτης και πλέον αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών καθώς τα 235 γραμμάρια της “λευκής κυρίας” βρέθηκαν στο leasing όχημα στο οποίο επέβαινε.

Μαζί με τα ναρκωτικά, εντοπίστηκαν 2.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο θα σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να γίνει φύλλο και φτερό και να διαπιστωθούν οι επαφές και οι κινήσεις του 36χρονου.

Δείτε το βίντεο:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Ιωάννινα: Λεηλάτησαν τις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Ηπείρου – Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δυο δράστες

Τις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Ηπείρου στην περιοχή του Κατσικά Ιωαννίνων λεηλάτησαν δυο
limeniko nea skafi1

Εντοπισμός και διάσωση 68χρονου αγνοούμενου κολυμβητή στον Λακωνικό Κόλπο

Σώος εντοπίστηκε από ιδιωτικό σκάφος ένας 68χρονος ημεδαπός κολυμβητής, ο