ihm26 poster 300x250

Μουσική εκδήλωση από τον Δήμο Πάργας στην πλατεία Καναλακίου

Ο Δήμος Πάργας προσκαλέσει τους δημότες και επισκέπτες της περιοχής σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, αφιερωμένη στη νέα γενιά ταλαντούχων καλλιτεχνών του τόπου μας.

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2025, στην πλατεία Καναλακίου, οι ανερχόμενοι μουσικοί Γιώργος Σαράκης και Ραφαήλ Ζιάκας θα μας ταξιδέψουν μέσα από αγαπημένες μελωδίες, αλλά και πρωτότυπες ερμηνείες, σε μια εκδήλωση γεμάτη πάθος, φρεσκάδα και δημιουργικότητα.

Δύο νεαροί καλλιτέχνες, παιδιά της περιοχής μας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία, αναδεικνύοντας το πλούσιο μουσικό δυναμικό που γεννά και στηρίζει ο τόπος μας.

Η μουσική αυτή βραδιά είναι η αφετηρία από μία σειρά μουσικών εκδηλώσεων στην πλατεία Καναλακίου και   εντάσσονται  στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Πάργας , με στόχο την ανάδειξη και προώθηση τοπικών ταλέντων και την ενίσχυση της πολιτιστικής ζωής της περιοχής.

 

Ώρα έναρξης: 22:00

 

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξουμε με την παρουσία μας τους νέους δημιουργούς και να γιορτάσουμε μαζί μια βραδιά γεμάτη μουσική και έμπνευση!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

κυβερνοεπίθεση

Η Κίνα κατηγορεί την Ταϊβάν για κυβερνοεπίθεση σε τεχνολογική εταιρεία

Οι κινεζικές αρχές δημόσιας ασφάλειας στην πόλη Γκουανγκτσόου απέδωσαν
AP25061624057559 1

Υπό τον Μακρόν η νέα διάσκεψη της «συμμαχίας των προθύμων»

Ο συνασπισμός «προθύμων» που υποστηρίζει την Ουκρανία θα συναντηθεί