ihm26 poster 300x250

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δραστών που λήστευαν πελάτες τραπεζών – Τρεις συλλήψεις στον Ασπρόπυργο

listes
listes

 

Στη δημοσιότητα έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες τριών ατόμων, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές χρημάτων από οχήματα πελατών τραπεζικών καταστημάτων στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, οι δράστες επισκέπτονταν τραπεζικά υποκαταστήματα, όπου ένας εξ αυτών εισερχόταν στο εσωτερικό του καταστήματος και παρακολουθούσε διακριτικά τους πελάτες. Εντόπιζε εκείνους που πραγματοποιούσαν αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών και, μόλις αυτοί αποχωρούσαν, άρχιζε η επόμενη φάση του σχεδίου.

Με τη συνδρομή των δύο συνεργών του και χρησιμοποιώντας μισθωμένο όχημα, ο πελάτης γινόταν στόχος παρακολούθησης. Οι τρεις κατηγορούμενοι τον ακολουθούσαν διακριτικά μέχρι να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία για να αφαιρέσουν τα χρήματα από το όχημά του.

Οι πολίτες που διαθέτουν σχετικές πληροφορίες καλούνται να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής στο τηλέφωνο 210 5319306 ή με τη Διεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Αττικής στο 210 6411111.

Οι τρεις δράστες που συνελήφθησαν στις 24 Απριλίου 2025 από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής είναι οι εξής:

David-Alejandro Dissi-Llanten, του Dissi-Diego και της Llanten-Magaly, γεννηθέντα στις 24-4-1975 στη Χιλή.

Gustavo-Alexis Aguayo-Pitrihuen, του Aguayo-Abraham και της Pitrihuen-Ana, γεννηθέντα στις 16-2-1994 στη Χιλή.

Nkara-Antonella Dissi-Paiva, του Dissi-Llanten-David-Alejandro και της Paiva-Urbina-Mindy-Caroline, γεννηθείσα στις 5-1-2002 στη Χιλή.

 

ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

3893110 1 scaled e1735035416182

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χιόνια από την κακοκαιρία Elena

Συνεχίζεται και τις επόμενες εορταστικές ημέρες ο χειμωνιάτικος καιρός στη
LOUKASENKO

Με διακοπή λειτουργίας του διαδικτύου στη Λευκορωσία κατά τις εκλογές του 2025 απείλησε ο Λουκασένκο

Ο ηγέτης της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, απείλησε να απαγορεύσει