ihm26 poster 300x250

Αμμουδιά-Βαλανιδοράχη: Σε λειτουργία η πεζογέφυρα στον Αχέροντα

Οι πρώτοι ποδηλάτες έχουν αρχίσει να περνούν από την νέα πεζογέφυρα που συνδέει την Αμμουδιά με τη Βαλανιδοράχη Πρέβεζας, σηματοδοτώντας την επίσημη λειτουργία του έργου.

Η κατασκευή της γέφυρας ολοκληρώθηκε με στόχο να διευκολύνει τη διέλευση πεζών και ποδηλάτων, παρέχοντας ασφαλή πρόσβαση στην αντίπερα όχθη του Αχέροντα. Με μήκος 36 μέτρων, η γέφυρα επιτρέπει στους επισκέπτες να συνεχίσουν τη διαδρομή τους προς τις ειδυλλιακές παραλίες της περιοχής.

Με πλάτος 3,5 μέτρα και ύψος 5 μέτρα, η νέα υποδομή σχεδιάστηκε ώστε να μην εμποδίζει τη διέλευση των τουριστικών σκαφών που πραγματοποιούν περιηγήσεις στον ποταμό.

Το έργο υλοποιήθηκε με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ, ενισχύοντας την πρόσβαση και τη σύνδεση των δύο περιοχών, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει την τουριστική εμπειρία.

Don't Miss

trikalinos pethane

Νεκρός ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό – Τον βρήκαν μετά από τρεις ημέρες

Τον αναζητούσαν οι συγγενείες του για τρεις ημέρες και δεν
884

Ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου – Αλλάζει η κυκλοφορία λόγω έργων στο Δροσοχώρι

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε εφαρμογή στην Εγνατία Οδό, στο