ihm26 poster 300x250

Βανδαλισμοί στο 2ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηγουμενίτσας – Σοβαρές φθορές σε σχολικές εγκαταστάσεις

Ανησυχία προκαλεί το νέο περιστατικό βανδαλισμού που σημειώθηκε στο 2ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηγουμενίτσας του ΕΠΑΛ, όπου χθες το πρωί εντοπίστηκαν σοβαρές φθορές στον χώρο φύλαξης σχολικών βιβλίων και στα παράθυρα των εργαστηρίων.

Το περιστατικό αποτελεί το πέμπτο κατά σειρά τη φετινή σχολική χρονιά, γεγονός που εντείνει την ανησυχία της εκπαιδευτικής κοινότητας. Μόλις μία ημέρα νωρίτερα, ζημιές είχαν καταγραφεί και στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΗ, σε κοντινό σημείο.

Εντός του σχολικού χώρου φυλάσσεται εξοπλισμός μεγάλης αξίας, προερχόμενος από χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης, γεγονός που αυξάνει την ανάγκη για ενίσχυση της ασφάλειας.

Η διεύθυνση του σχολείου έχει ήδη προχωρήσει σε υποβολή μήνυσης κατά αγνώστων, ενώ αστυνομικός που βρισκόταν στην περιοχή το βράδυ του Σαββάτου ανέφερε πως εντόπισε τέσσερις ανήλικους να προκαλούν ζημιές. Ωστόσο, οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή πριν γίνει οποιαδήποτε σύλληψη.

Το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο προκαλεί εύλογες αντιδράσεις, με τους αρμόδιους φορείς να εξετάζουν μέτρα για την προστασία των σχολικών εγκαταστάσεων και τη διατήρηση της ασφάλειας στον χώρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

7d9ffd0a1e0ac8d26cd79c24062390be L

Τροχαίο με «γουρούνα» στην Κέρκυρα: Νεκρός οδηγός, τραυματίστηκε σοβαρά ο 14χρονος γιος του

Η «γουρούνα» ανατράπηκε και έπεσε σε χαντάκι, στη βόρεια Κέρκυρα.
210730070317 cna t5435f52416d840e984eba48b2bc97963

Σοκ: Ηλικιωμένη ζούσε μέρες μαζί με το νεκρό αδελφό της

Γείτονες της οικογένειας αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν το