ihm26 poster 300x250

«Βόμβα μεγατόνων»: Δημοσιογράφοι και ηθοποιοί ανάμεσα στους 213 «πελάτες» – βιαστές»

kolonos 850x560 1
Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία για την δράση του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στα Σεπόλια.
Σε μία αποκάλυψη που εφόσον αποδειχτεί θα πρόκειται για βόμβα μεγατόνων προχώρησε πριν από λίγο ο Γιώργος Λιάγκας στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1.
Μετά την προαναγγελία του δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα για αποκαλύψεις ονομάτων, ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως ανάμεσα στους 213 υπάρχουν ηθοποιοί και δημοσιογράφοι.
Από την έρευνα της Αστυνομίας στο κινητό του 53χρονου προκύπτει πως τουλάχιστον 213 άτομα ήταν υποψήφιοι «πελάτες» – βιαστές. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν ταυτοποιηθεί 15 άτομα και αναμένεται να γίνουν νέες συλλήψεις.
Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο Πρωινό πως ανάμεσα στους 213 βρίσκονται ονόματα ηθοποιών και δημοσιογράφων. Οσο για τον 53χρονο, παρουσίαζε το 12χρονο ως 16χρονο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

CEBFCEB9CEBACEBFCEB3CEB5CEBDCEB5CEB9CEB1CEBACEAE CEB5CF85CF84CF85CF87CEAFCEB1

Ξεκινάει για πρώτη φορά στη χώρα μας ο θεσμός της επαγγελματικής αναδοχής για τα παιδιά με αναπηρία.

«Συνεχίζοντας την εντατική προσπάθεια για αποϊδρυματοποίηση, δημιουργούμε για πρώτη φορά
832 2

Ισόβια κάθειρξη στη μητέρα του 7χρονου που κουβαλούσε το πτώμα του σε εργαλειοθήκη

Βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για τη μητέρα του 7χρονου