ihm26 poster 300x250

Δικαστική Βόμβα για τον Δήμο Πρέβεζας – Νέα αγωγή «μαμούθ» για την μαρίνα της Πρέβεζας

Η «Μαρίνα Πρέβεζας ΑΕ» επανέρχεται στο προσκήνιο με νέα αγωγή κατά του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, αξιώνοντας πάνω από εννέα εκατομμύρια ευρώ. Παρότι τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε αποσύρει αντίστοιχη δικαστική διεκδίκηση, η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, επιβεβαίωσε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο την κατάθεση της νέας αγωγής, η οποία βρίσκεται υπό νομική εξέταση. Το ποσό παραμένει αμετάβλητο σε σχέση με την προηγούμενη αξίωση, ενώ η δημοτική αρχή εξετάζει τις επόμενες κινήσεις της, όπως την επιλογή νομικής εκπροσώπησης.

Η αρχική αγωγή της εταιρείας αφορούσε είτε τη διεκδίκηση του ποσού είτε την παράταση της σύμβασης για 14 χρόνια. Ο Δήμος, αν και αρχικά δεν είχε αντιδράσει δυναμικά, τελικά ανέθεσε την υπόθεση στον Προϊστάμενο της Νομικής Υπηρεσίας, Απόστολο Τάσση, ο οποίος είχε πολυετή εμπειρία στη διαχείριση θεμάτων που αφορούν τη μαρίνα.

Παρά την προηγούμενη παραίτηση της εταιρείας από τις αξιώσεις της, το ζήτημα επανέρχεται με νέα δυναμική. Οι επόμενες εξελίξεις θα καθορίσουν την πορεία της υπόθεσης και τις επιλογές του Δήμου απέναντι στη νέα αγωγή.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

ap10102904474

Επιστολή ΟΗΕ στη χούντα της Γουινέας για τις υποθέσεις εξαναγκαστικών εξαφανίσεων

Επιστολή στην στρατιωτική χούντα της Γουινέας απέστειλε ομάδα ειδικών του
d7af0d76dc29563f923addbb659d7340 L

Φωτιά στην Αττικοβοιωτία: 282 ζώα διασώθηκαν από τις φλόγες

Δήμος Μεγαρέων, Περιφέρεια Αττικής, κτηνίατροι, οργανώσεις και εθελοντές συνέβαλαν τα