Η θεατρική παράσταση «Είλωτες» στο Νεκρομαντείο του Αχέροντα

Ο Δήμος Πάργας, σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και τον Σύλλογο «Φίλοι του Νεκρομαντείου και του Αχέροντα» παρουσιάζουν την  Τετάρτη 31/8 στις 21.00 στο Νεκρομαντείο την  θεατρική παράστασή «Είλωτες» του Δημήτρη Θεοχάρη, από την Ομάδα Τέχνης «ΦΑΟΣ»  σε σκηνοθεσία Θωμά Λιόλιου- Αρτέμιδας Αγαθοπούλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μετά από μια διετή σιγή που επέβαλε η πανδημία, η πλούσια πολιτιστική ατζέντα καλοκαιρινών εκδηλώσεων του  Δήμου Πάργας κλείνει σε ένα μοναδικό αρχαιολογικό χώρο.

Η Ομάδα Τέχνης «ΦΑΟΣ» θα παρουσιάσει για το κοινό μια παράσταση κατά βάση, κωμωδία αριστοφανικής φύσης, με κοινωνικοπολιτικό υπόβαθρο, που αναφέρεται στον αρχαίο μύθο του Έρωτα και της Ψυχής, όπου ο θεός Έρωτας χάνει την αγάπη του, απογοητεύεται και απομακρύνεται από την ζωή των ανθρώπων, με αποτέλεσμα εκείνοι να καταλήξουν είλωτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Καιρός: Νοτιάδες, τοπικές βροχές και 20άρια – Πρόγνωση από την Ν. Ζιακοπούλου

Ο νοτιάς ανεβάζει τη θερμοκρασία και φέρνει τοπικές βροχές, σύμφωνα
1cef76bdf1a3cc3f0c341a721aad0d4f L

Τζόκερ: Κλήρωση σήμερα (16/4) για τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ

Από 100.000 ευρώ κερδίζουν όσοι κάνουν πέντε σωστές προβλέψεις στη