Καναλάκι: Εντοπίστηκε χασισοφυτεία με 71 δενδρύλλια κάνναβης – Συνελήφθη 62χρονος

Μια ακόμα επιτυχία σημείωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, στη μάχη της εξάρθρωσης κυκλωμάτων καλλιέργειας και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες, μετέβησαν σε χωριό του Καναλακίου του Δήμου Πάργας και σε στάβλο ιδιοκτησίας 62χρονου ημεδαπού, εντόπισαν φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από 71 δενδρύλλια.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 62χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν της αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Από τους άνδρες της αστυνομίας συνελήφθη ο 62χρονος, ενώ κατασχέθηκαν τα δενδρύλλια κάνναβης, υπολείμματα ινδικής κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και σημαντικό χρηματικό ποσό.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, ενώ ο 62χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Kurd iraq

Ιρακινό ΥΠΕΞ για διάλυση PKK: Ευκαιρία για ειρήνη – Να επανεξεταστεί η παρουσία άλλων ξένων δυνάμεων στην περιοχή

Το ιρακινό υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε να επανεξεταστούν τα προσχήματα
ekavpyrosvestiki1679923243

Επιχείρηση της ΕΜΑΚ στο Πάπιγκο για τη διάσωση Ολλανδού τουρίστα

Επιχείρηση για τη διάσωση και μεταφορά τραυματισμένου περιπατητή χρειάστηκε να