ihm26 poster 300x250

Αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας έξι τόνων για τη Γάζα

17 jan 001
17 jan 001

 

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2025 εκτελέστηκε με επιτυχία η μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στο Αμμάν της Ιορδανίας, προκειμένου στη συνέχεια να προωθηθεί στη Γάζα με μέριμνα των ιορδανικών αρχών.

Όπως αναφέρει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας: «Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, κατόπιν συνεργασίας και συντονισμού με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, συγκέντρωσαν το σύνολο της βοήθειας προς αποστολή και συνέδραμαν στη μεταφορά της με μέσο της ΠΑ.

Αεροσκάφος C – 130 της ΠΑ μετέφερε φορτίο συνολικού βάρους 6 τόνων που περιλάμβανε ιατροφαρμακευτικό υλικό καθώς επίσης και είδη ένδυσης, καθαριότητας και ατομικής υγιεινής».

 

ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

c0e396ff100b1aaa2c24c266536e80a1 L

Στενά του Ορμούζ: Σχετική ηρεμία μετά την κλιμάκωση

Ακινησία στο διπλωματικό μέτωπο. Μία κατάσταση σχετικής ηρεμίας επικρατεί σήμερα

Αύριο η απολογία του κατηγορούμενου για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας – Τι κατέθεσε o τεχνικός σύμβουλος

Με την απολογία του 27χρονου κατηγορούμενου οδηγού συνεχίζεται αύριο, Παρασκευή