ihm26 poster 300x250

Ανόρυξη τριών νέων γεωτρήσεων, στο Δήμο Πάργας λόγω της αυξημένης ανάγκης κατανάλωσης νερού

Ο Δήμος Πάργας, λόγω της αυξημένης ανάγκης κατανάλωσης νερού και της λειψυδρίας που έχει παρουσιαστεί, επιχορηγήθηκε με το ποσό των 150.000€ από το Υπουργείο Εσωτερικών, κατόπιν αιτήματός του, για την κατασκευή και ανόρυξη τριών (3) νέων γεωτρήσεων, με στόχο την κάλυψη των μεγάλων αναγκών που προκύπτουν, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.
Ο Δήμος Πάργας, ως κατεξοχήν τουριστικός προορισμός, έχει αυξημένες απαιτήσεις για να καλύψει τις ανάγκες της τουριστικής περιόδου και, με στόχο τον εκσυγχρονισμό του τομέα της ύδρευσης, προχωρά άμεσα στην κατασκευή των γεωτρήσεων.
Οι νέες γεωτρήσεις έρχονται να συμπληρώσουν μια σειρά παρεμβάσεων που έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, όπως η αντικατάσταση των υδρομέτρων με ψηφιακά και η ψηφιακή απεικόνιση των υδροδεξαμενών. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν νέες συμβάσεις με στόχο τον επιπλέον εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης και υδροδεξαμενών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

40422a3561a00b288e6bdfa244efb1a2 L

Καιρός: Ξεκινάει η άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα – Πού αναμένονται βροχές

Σταθερά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σχεδόν σε όλη τη
AP23110267101150 scaled 1

Ένθετο Κόσμος: Θερμοκρασίες “φωτιά” στην Ιταλία

Τα ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας καταρρίπτονται το ένα μετά το άλλο