Δύο νέα ηλεκτρικά οχήματα τύπου pick-up εντάσσει στον στόλο του ο Δήμος Πάργας

Δύο νέα ηλεκτρικά οχήματα τύπου pick-up εντάσσει στον στόλο του ο Δήμος Πάργας, με στόχο τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών καθαριότητας προς τους πολίτες.
Τα νέα οχήματα, σχεδιασμένα για την μεταφορά μικροαντικειμένων, διαθέτουν μικρό όγκο και εξαιρετική ευελιξία, ενώ η αυτονομία συνεχόμενης λειτουργίας τους ξεπερνά τις 5 ώρες. Οι δυνατότητες τους τα καθιστούν ιδανικά για την υποστήριξη των εργασιών της Υπηρεσίας Καθαριότητας, συμβάλλοντας στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών.
Η προμήθεια των οχημάτων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου του Δήμου Πάργας « Υποδομές Ηλεκτροκίνησης-Ηλεκτρικά οχήματα-Σταθμοί Φόρτισης», που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα « Αντώνης Τρίτσης». Το έργο αυτό εντάσσεται στην στρατηγική του Δήμου για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, μέσα από την χρήση σύγχρονων, φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών.
Ο Δήμος Πάργας συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, ενισχύουν τη βιωσιμότητα και προωθούν την καινοτομία στις Δημοτικές υπηρεσίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

2e4ffc7bf5035f329d93e452af39defc L

Σάκης Αρναούτογλου: Από το κρύο στο… καλοκαίρι – Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία (βίντεο)

Αναλυτική πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου. Ανεβαίνει η θερμοκρασία, παρότι
Migrants form Syria

Λίβανος: Εκτοπισμένοι από τη Συρία είναι έτοιμοι να πολεμήσουν προειδοποιεί ο αρμόδιος υπουργός Μετανάστευσης

Ο υπουργός Εκτοπισμένων στην υπηρεσιακή  κυβέρνηση του Λίβανο ,