ihm26 poster 300x250

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρό 13χρονο αγόρι – Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ

Την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο άφησε σήμερα Τετάρτη 27/11, το πρωί, ένα 13χρονο αγόρι από το Αγρίνιο.

Το παιδί, ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, όπως μεταδίδει το agriniopress και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όταν παρουσίασε αιμοδυναμική αστάθεια και αναπνευστικά προβλήματα.

Εκεί διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, όμως σήμερα το πρωί (27/11) άφησε την τελευταία του πνοή. Διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

AP24074743153280

Σομαλία: Ένοπλη επίθεση της Σεμπάμπ σε πολυτελές ξενοδοχείο – Άγνωστος ο αριθμός των θυμάτων

Τζιχαντιστές της οργάνωσης Σεμπάμπ επιτέθηκαν χθες Πέμπτη σε πολυτελές ξενοδοχείο,

Κλοπές στην περιοχή της Κρανιάς και της Τύριας – Ομάδες 3 και 4 ατόμων που προσπαθούν να μπουν στα σπίτια με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Την προσοχή των κατοίκων της περιοχής εφιστά η Αδελφότητα Κρανιωτών