ihm26 poster 300x250

Την ανάθεση των υπηρεσιών σίτισης του Νοσοκομείου Πρέβεζας σε ιδιώτη καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων

Για αδικαιολόγητη μεταφορά των υπηρεσιών σίτισης του νοσοκομείου Πρέβεζας σε ιδιώτη κάνει λόγο ο Σύλλογος Εργαζομένων καταγγέλοντας την όλη διαδικασία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου η απόφαση είναι άδικη για τους εργαζόμενους στην κουζίνα υπονομεύοντας το εργασιακό τους μέλλον, ενώ την χαρακτηρίζει εντελώς παράλογη και από οικονομικής άποψης δεδομένου ότι πρόσφατα δαπανήθηκαν για την ανακαίνιση των μαγειρείων πάνω από 120.000 χιλ. ευρώ.
Ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας προτείνει την αξιοποίηση των μαγειρείων και για την σίτιση των σπουδαστών της ΑΕΝ και άλλων ομάδων, ενώ θέτει και το θέμα καθαρισμού του ιματισμού σε ιδιώτη.
Τέλος καλεί τη διοίκηση του νοσοκομείου έστω και την ύστατη στιγμή να άρει την απόφαση και να σεβαστεί τα χρήματα των πολιτών και τις θέσεις εργασίας του προσωπικού της κουζίνας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

EastMed: Οριστική μελέτη για το χερσαίο τμήμα, στο μικροσκόπιο ιδιοκτήτες γης σε Πάργα, Πρέβεζα και Σούλι.

Το πρώτο βήμα για τον προκαταρκτικό προσδιορισμό των περιβαλλοντικών απαιτήσεων

Παράταση έως 31 Ιουλίου 2025 για τον διπλό άξονα Βόνιτσα-Λευκάδα – Νέα χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση

Την περασμένη εβδομάδα, η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Πελοποννήσου, Δυτικής