Ε. Αγαπηδάκη: «Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση του νομοσχεδίου για τον Προσωπικό Γιατρό – Είμαι συγκινημένη και υπερήφανη»

6171875 scaled
6171875 scaled
agapidaki

«Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαβούλευση του νομοσχεδίου για τον Προσωπικό Γιατρό», αναφέρει σε ανάρτησή της η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Αναλυτικά αναφέρει: «Είμαι συγκινημένη και υπερήφανη, γιατί έχω την ευκαιρία να προχωρήσω το κομμάτι της πρόληψης και να φέρουμε τον Προσωπικό Γιατρό σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο που θα ενισχύσει ακριβώς την πρόληψη.

Μερικοί από εμάς, έχουμε μπει στην πολιτική ακριβώς γιατί πιστεύουμε στην πολιτική, όχι απλά σε ένα θεωρητικό επίπεδο, αλλά που γίνεται πράξη, ωφελεί τους πολίτες και λύνει προβλήματα. Είναι βασική αποστολή του Υπουργείου Υγείας όχι μόνο να φροντίσει τον άνθρωπο που ασθενεί, αλλά και τον υγιή να παραμείνει υγιής. Και έρχεται η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και το κάνει αυτό. Είναι κέρδος για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα, για κάθε άνθρωπο. Έχουμε τις δωρεάν μαστογραφίες, το δωρεάν πρόγραμμα πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, για τον καρκίνο του παχέος εντέρου και σώζουμε ζωές. Έχουν σωθεί άνθρωποι από τον καρκίνο λόγω αυτών των δράσεων. Και σύντομα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα για την πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Όλα αυτά τα προγράμματα ήταν θεωρία και κομμάτι αντιπαλότητας μεταξύ των κομμάτων πάρα πολλά χρόνια. Τώρα είναι πράξη. Εμένα προσωπικά, αυτό με αφορά. Για αυτό μπήκα στην πολιτική».

www.ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Πρέβεζα: Παράταση για τακτοποίηση οφειλών στο Αλιευτικό Καταφύγιο και στο Βαθύ

Η ανακοίνωση: Σας ενημερώνουμε πως παρατείνεται η προθεσμία τακτοποίησης οφειλών
palestinians line up for a free meal in rafah gaza strip 768x512 1 1

Ο Τραμπ ενέκρινε χρηματοδότηση 30 εκατ. δολαρίων στην αμφιλεγόμενη οργάνωση GHF

Η κυβέρνηση Τραμπ ενέκρινε χρηματοδότηση ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων για