Εκκένωση των νοσοκομείων στα νότια προάστια της Βηρυτού μετά τα ισραηλινά πλήγματα

000 36HD8QE scaled 1
000 36HD8QE scaled 1

Τα νοσοκομεία των νοτίων προαστίων της Βηρυτού θα εκκενωθούν, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου ύστερα από μια νύχτα ισραηλινών πληγμάτων άνευ προηγουμένου κατά του προπυργίου αυτού του λιβανικού σιιτικού κινήματος Χεζμπολάχ.

Οι ασθενείς των νοσοκομείων αυτών θα μεταφερθούν σε άλλα “που δεν πλήττονται από την ισραηλινή επίθεση”, σημείωσε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Το υπουργείο Υγείας έδωσε εξάλλου εντολή στα νοσοκομεία στα οποία θα μεταφερθούν οι ασθενείς αυτοί “να σταματήσουν να δέχονται περιστατικά που δεν είναι επείγοντα ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας”, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του.

Το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου δεν έχει δώσει ακόμη στη δημοσιότητα επικαιροποιημένο απολογισμό των θυμάτων των πληγμάτων.

 

 

 

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP, ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Ανακύκλωση χρησιμοποιημένων ρούχων από τον Δήμο Πάργας

Ο Δήμος Πάργας αναπτύσσει δίκτυο ανακύκλωσης χρησιμοποιημένων ρούχων και ιματισμού
lebanos 2

Η Άγκυρα ανακοίνωσε ότι θα απομακρύνει τους πολίτες της από το Λίβανο αύριο, Τετάρτη, δια θαλάσσης

Η Τουρκία θα απομακρύνει αύριο, Τετάρτη, δια θαλάσσης τους πολίτες