ihm26 poster 300x250

Περιφέρεια Ηπείρου: 37.200 ευρώ για έναν ιδιώτη που θα τσεκάρει αν είναι σβηστά τα φώτα και τα κλιματιστικά στο κτίριο της

Ξεχάστε τον James Bond και τον Sherlock Holmes. Στην Ήπειρο, έχουμε νέο ήρωα, και δεν είναι άλλος από τον… Ελεγκτή Φώτων! Ο Περιφερειάρχης ανέθεσε σε ιδιώτη να παρακολουθεί τις απογευματινές ώρες τα κτίρια της Περιφέρειας, για να σιγουρευτεί πως κανένα φως ή κλιματιστικό δεν παραμένει ανοιχτό. Για αυτό το καθήκον, ο ιδιώτης θα αμείβεται με 1.550 ευρώ το μήνα. Η σύμβαση που εγκρίθηκε προβλέπει την καταβολή συνολικά 37.200 ευρώ για δύο χρόνια.

Η περιφέρεια όμως προχωρά με καινοτομίες: μήπως πρόκειται για μια νέα μορφή έξυπνου σπιτιού, αλλά σε κλίμακα… περιφέρειας; Ο Ελεγκτής θα περνάει τα βράδια του επιθεωρώντας φώτα και κλιματιστικά, μετατρέποντας την απογευματινή βόλτα σε high-tech δράση. Όσο για τους πολίτες, περιμένουμε την επόμενη τεχνολογική αναβάθμιση: ίσως τα φώτα να σβήνουν με ένα απλό… τηλεφώνημα στον Ελεγκτή!

Η «Αναπτυξιακή Ηπείρου ΑΕ» αναλαμβάνει την αρμοδιότητα να επιβλέπει τη σωστή ενεργειακή διαχείριση του κτιρίου της Περιφέρειας Ηπείρο

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

334997269 561200912666877 4142599562228258012 n

Πώς θα βελτιώσω την ικανότητά μου να καίω περισσότερο λίπος;

Βελτιστοποίηση της ικανότητας κινητοποίησης του λιπώδους ιστού. Η καύση λίπους

ΔΟΕ: «Ο Μητσοτάκης απειλεί με απολύσεις, αλλά δεν μιλά για τις ελλείψεις στα σχολεία» – Σφοδρή αντίδραση εκπαιδευτικών

«Δε μας προξένησε καμία εντύπωση το γεγονός ότι ο κ.