ihm26 poster 300x250

Διανομή τροφίμων και νωπών κοτόπουλων-χοιρινών από το Δήμο Πάργας (TEBA/FED)

Ο Δήμος Πάργας, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφέρειας Ηπείρου- Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή τροφίμων και  νωπών κοτόπουλων-χοιρινών την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ.  στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο νέο κτήριο υπηρεσιών του Δήμου Πάργας στο Καναλάκι.

Η σχετική δράση υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής  του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» μέσω της Κοινωνικής  Σύμπραξης  (22) της Περιφέρειας Ηπείρου με επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας. Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Παρακαλούμε τους ωφελούμενους να γνωρίζουν ότι, κατά τη διανομή, είναι απαραίτητη η τήρηση των ενδεδειγμένων υγειονομικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού (μάσκα, γάντια, τήρηση αποστάσεων ασφάλειας). Επιπλέον, επειδή η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή, είναι απαραίτητο να προσκομίζουν ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που δεν μπορεί να παραλάβει ο άμεσα ωφελούμενος τα προσφερόμενα προϊόντα.

H εξουσιοδότηση πρέπει να φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή να συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος Ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

4877845 scaled

Από σήμερα η αξιολόγηση των νοσοκομείων από τους ασθενείς, λαμβάνουν μήνυμα στα κινητά τους – Σκέρτσος: Μόνο ό,τι μετριέται, βελτιώνεται

Την έναρξη της διαδικασίας αξιολόγησης των δημόσιων νοσοκομείων από τους
AP24334808928056 scaled 1

Γεωργία: Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές συνελήφθησαν στη φιλοευρωπαϊκή διαδήλωση

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι συνελήφθησαν στη Γεωργία, τη δεύτερη ημέρα