Ανεμοστρόβιλος” σάρωσε” Καστροσυκιά, Κανάλι, Μονολίθι, Μύτικα, Βράχο, Λούτσα και Πάργα

Απίστευτες εικόνες άφησε πίσω του το ξαφνικό μπουρίνι που πριν λίγη ώρα έπληξε την παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας.

Από Καστροσυκιά, μέχρι Κανάλι,Μονολίθι, Μύτικα βραχο, Λουτσα και Παργα καθώς και άλλες Τοπικές Κοινότητες ανεμοστρόβιλος” σάρωσε” τα πάντα στο πέρασμά του. Οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες καταστράφηκαν, ενώ η δύναμη του ανέμου έσπασε μέχρι και τα φωτιστικά.

Οι πληροφορίες μιλούν και για δέντρα που έχουν πέσει ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου και η Πυροσβεστική βρίσκονται επί ποδός για να καταγράψουν και να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος μίλησε για πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα που προκάλεσαν χάος κυρίως στην παραλιακή ζώνη υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος, οι αντιδήμαρχοι και το προσωπικό του Δήμου βρίσκεται στα σημεία που εντοπίζονται οι μεγαλύτερες ζημιές.

Για εικόνα καταστροφής κάνει λόγο και ο πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας Πολύκαρπος Χαλκίδης αποτυπώνοντας το χάος που άφησε το μπουρίνι στην παραλία που λίγες ώρες πριν ήταν γεμάτη λουόμενους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

336906510 228421649683243 2909816137203950822 n 768x576 2

Βουλιάζει η Ήπειρος από τα σκάνδαλα της Περιφέρειας – Μαγειρέματα Καχριμανη ακόμα και στο ταμείο ανάκαμψης

Γράφει η Ελένη Καραπάνου Λίγκα Το τελευταίο διάστημα οι κυκλικοί
monopatia1

Υποβολή πρότασης 1.595.000 € για δημιουργία 42 χλμ. περιπατητικών διαδρομών από τον Δήμο Πάργας

Ο Δήμος Πάργας υπέβαλε άλλη μια πρόταση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος