ihm26 poster 300x250

Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι της Πάργας λόγω μηχανικής βλάβης.

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάργας, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους ”ΣΟΡΑΓΙΑ” Ν. Πρέβεζας 57, ότι κατά τη διάρκεια χειρισμών του προσέκρουσε στην προβλήτα του λιμένα Πάργας, λόγω μηχανικής βλάβης.

Από το περιστατικό προκλήθηκαν στο Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος υλικές ζημιές, ενώ οι επτά (07) επιβαίνοντες του είναι καλά στην υγεία τους και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Πάργας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΣΟΡΑΓΙΑ”, μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το σκάφος νηογνώμονα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

c4baa4adebc1e5e5dcff5455e227aab4 L

Τζόκερ: Τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ μοιράζει σήμερα 2/8 στους τυχερούς

Απόψε η νέα κλήρωση του Τζόκερ. Οι κληρώσεις του Τζόκερ
d0258a386a67a22c3eb61315672d4326 L

Φωτιά στην Εύβοια: Καίγεται δάσος στα Μεσοχώρια – Μήνυμα από το 112 για εκκένωση προς Στύρα (Εικόνες – Βίντεο)

Στην ειδοποίηση αναφέρεται: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Μεσοχώρια και Ραπταίοι