ihm26 poster 300x250

Άγριος ξυλοδαρμός 12χρονου σε Γυμνάσιο της Θεσπρωτίας – Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, εν ώρα μαθημάτων σε Γυμνάσιο της Θεσπρωτίας. Συγκεκριμένα, 12χρονος γρονθοκοπήθηκε από 14χρονο συμμαθητή του παρουσία και άλλων μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ο 12χρονος από τις γροθιές του 14χρονου, υπέστη διπλό κάταγμα γνάθου και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων, όπου αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Οι γονείς του 12χρονου, υπέβαλαν μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα το οποίο διενεργεί την προανάκριση. Ποινικά ελέγχονται πλέον, τόσο ο 14χρονος και οι γονείς του, όσο και ο Διευθυντής του Σχολείου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

listeia

Αποκαλύψεις για τη ληστεία στην Θεσπρωτία: Τους έβλεπε δεμένη και φιμωμένη να οργιάζουν στο σπίτι της

Οι απαντήσεις για τη ληστεία που συντάραξε τη Θεσπρωτία, ήρθαν ένα χρόνο μετά
igoumen

Ηγουμενίτσα: Επενδύσεις, κόντρες και κυβερνητικές αποφάσεις για το λιμάνι

Μια νέα εστία τριβής αναδύεται στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με