ihm26 poster 300x250

Δολοφονία 28χρονης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 39χρονος δράστης μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

GYNAIKOKTONIA AGIOI ANARGYROI 8
GYNAIKOKTONIA AGIOI ANARGYROI 8

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος, νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν» ο 39χρονος προφυλακισμένος δράστης για την άγρια δολοφονία της 28χρονης πρώην συντρόφου του στους Αγίους Αναργύρους. Φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κελί του, καθώς βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, με σημάδια στον λαιμό.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 39χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει φτιάχνοντας έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με γάζες που είχε τυλιγμένο στο λαιμό του από τον προηγούμενο τραυματισμό του. Τελικά από το σφίξιμο του βρόγχου διακόπηκε η ροή του αίματος και το οξυγόνο και έτσι έχασε τις αισθήσεις του.

Στο κελί αυτό βρισκόταν με έναν ακόμη κρατούμενο με παρόμοιο προφίλ και στη συγκεκριμένη πτέρυγα οι κρατούμενοι ελέγχονται από σωφρονιστικό υπάλληλο ανά 10 έως 20 λεπτά. Για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα από τον εισαγγελέα των φυλακών.

 

 

ertnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

9f8ecaa3492cb3dd1a642b74609ca35e L

Απρόοπτο το βράδυ της Ανάστασης στην Κέρκυρα: Αρνήθηκε να πει «Χριστός Ανέστη» ο δήμαρχος (βίντεο)

«Φαίνεται το μήνυμα της Ανάστασης δεν έφτασε σε όλους», σχολίασε

Η ελληνική αμυντική βιομηχανία μπροστά σε νέες προκλήσεις – Τι φέρνει το μέλλον

Η ελληνική αμυντική βιομηχανία Κοινή παραδοχή μεταξύ των συμμετεχόντων στη