ihm26 poster 300x250

Πρόστιμο 37 χιλιάδων ευρώ στον Δήμο Πρέβεζας – Χρησιμοποιούσε νερό για ανάγκες ύδρευσης και άρδευσης από σημεία υδροληψίας, τα οποία δεν είναι αδειοδοτημένα.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας επέβαλε πρόστιμο ύψους 37 χιλιάδων ευρώ στον Δήμο Πρέβεζας. Ο λόγος; Ο Δήμος χρησιμοποιούσε νερό για ανάγκες ύδρευσης και άρδευσης από συνολικά 37 σημεία υδροληψίας, τα οποία δεν είναι αδειοδοτημένα.

Η υπόθεση ξεκίνησε από το παρελθόν, με τις πρώτες ενέργειες να έχουν γίνει το 2014, αλλά δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Το 2018, η Διεύθυνση Υδάτων Ηπείρου απέστειλε έγγραφο στον Δήμο, καλώντας τον να προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες για την αδειοδότηση των σημείων υδροληψίας που χρησιμοποιούνταν για την ύδρευση των οικισμών, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Τον Σεπτέμβριο του 2023, η Διεύθυνση Υδάτων επανήλθε με νέο έγγραφο, αλλά και πάλι δεν υπήρξε απάντηση. Έτσι, επιβλήθηκε το πρόστιμο των 37 χιλιάδων ευρώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Πληρωμές προ των πυλών: Χρήματα στους αγρότες έως τη Μεγάλη Πέμπτη

Μια σημαντική είδηση για την τοπική μας οικονομία και τους

Υποχρεωτική η εγκατάσταση λιποσυλλέκτη στις επαγγελματικές κουζίνες εστίασης ενημερώνει η ΔΕΥΑ Πρέβεζας

Υποχρεωτική καθίσταται η εγκατάσταση λιποσυλλέκτη σε όλες τις επαγγελματικές κουζίνες