ihm26 poster 300x250

Απίστευτες σκηνές: Ξεθάβουν νεκρούς για να περάσει δρόμος

kaminia achaias 4

Αχαΐα: «Αρνήθηκαν τεχνική λύση που θα άφηνε ανέπαφο το Κοιμητήριο», αναφέρει η Αγγελική Ανυφαντή, γνωστή δημοσιογράφος και χήρα του εκδότη Γιώργου Σπαθαράκη, του οποίου ο τάφος βρίσκεται στο Κοιμητήριο της περιοχής

Αυτό που συμβαίνει στα Καμίνια Αχαΐας δεν έχει προηγούμενο! Στο νεκροταφείο της περιοχής ξεθάβουν τους νεκρούς προκειμένου να περάσει δρόμος, καθώς δεν βρέθηκε άλλη λύση.

Όπως αναφέρει στο Pelop, η Αγγελική Ανυφαντή, γνωστή δημοσιογράφος και χήρα του εκδότη Γιώργου Σπαθαράκη, του οποίου ο τάφος βρίσκεται στο Κοιμητήριο της περιοχής, η Εκκλησία είχε καταπατήσει δημόσιο χώρο και το αρμόδιο υπουργείο αρνήθηκε μια τεχνική λύση για να μείνει ανέπαφο το νεκροταφείο.

«Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες στο Κοιμητήριο των Καμινίων Αχαΐας. Μάνες ξανακηδεύουν τα παιδιά τους, οικογένειες ξανακηδεύουν τους αγαπημένους τους…ο πόνος και η θλίψη περισσεύουν. Αρνήθηκαν τεχνική λύση που θα άφηνε ανέπαφο το Κοιμητήριο. Τις πράξεις αυτές, ευλόγησε και ο Μητροπολίτης!!!», τονίζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Λεηλατούσαν σπίτια στην Ήπειρο: Τέλος στη δράση εγκληματικής ομάδας που Διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση,
F 35 scaled

Lockheed Martin για ελληνικά F-35: «Είναι ο Δίας και οι αστραπές του – Είναι ένα τεχνολογικό game changer»

H αμερικανική εταιρία Lockheed Martin δίνει πληροφορίες για τα τα F-35