Στη φυλακή ο 73χρονος που βίαζε την ανήλικη ανιψιά του

p1fbp7fs0c16ke53ndp91p015cr4

Στις φυλακές οδηγήθηκε 73χρονος, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 12χρονης ανιψιάς του.

Ο κατηγορούμενος κλήθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή Θεσσαλονίκης και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Ο 73χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Η υπόθεση έγινε γνωστή τον περασμένο Ιούνιο, όταν η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα της ότι ο θείος της την κακοποιεί σεξουαλικά τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια. Όπως είχε γίνει γνωστό τότε, οι συγκεκριμένες πράξεις φαίνεται πως συνέβαιναν σε οικία και αποθήκη, στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Ακολούθως, επιλήφθηκε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του καταγγελλόμενου προσώπου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

thumbnail foto gia arthro

Full ενέργεια με Spiroulina PLATENSIS

Full ενέργεια με Spiroulina PLATENSIS Οι διακοπές φτάνουν σιγά-σιγά! Γέμιζε
Canada Wages Srike

Καναδάς: Πάνω από 155.000 δημόσιοι υπάλληλοι σε απεργία, απαιτούν αυξήσεις στους μισθούς  

Περισσότεροι από 155.000 δημόσιοι υπάλληλοι προχώρησαν σε απεργία στον Καναδά