Ανείπωτη τραγωδία: Τον χτύπησε κατά λάθος με το αυτοκίνητο και τον σκότωσε

l 252863 151896 type13262

Μία ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Σύρο. Ένας 83χρονος έπεσε νεκρός, καθώς χτυπήθηκε από όχημα που οδηγούσε η σύζυγός του.

Το θλιβερό δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Ποσειδωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, το μοιραίο όχημα οδηγούσε η σύζυγος του 83χρονου σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι τους. Δίχως να το αντιληφθεί, προφανώς εγκλώβισε και χτύπησε τον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν εκτός οχήματος, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Όταν ειδοποιήθηκαν πρώτες βοήθειες και έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον τόπο του συμβάντος, ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Το ζευγάρι διαθέτει εξοχικό σπίτι στην περιοχή της Ποσειδωνίας και παραθερίζει στην Σύρο επί σειρά ετών για αρκετούς μήνες κάθε χρόνο.

Ο εκλιπών ήταν ένα άτομο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία και πολύ δραστήριο παρά το προχωρημένο της ηλικίας του και η είδηση του τραγικού συμβάντος, σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.

Τα ακριβή αίτια θα αποσαφηνιστούν από την έρευνα της αστυνομίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Iranian army drones

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης στόχευσαν 40 ισραηλινούς στόχους στο βόρειο Ιράκ

Ο διοικητής των χερσαίων δυνάμεων των Φρουρών της Επανάστασης

Ιωάννινα: 14χρονος διασωληνώθηκε μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Δύο σοβαρά περιστατικά οξείας μέθης ανηλίκων καταγράφηκαν στα Ιωάννινα τις